Import og Frakt fra Kina - Spar tid og penger med vår ekspertise

Det å importere varer fra Kina kan være en svært lønnsom forretningsmulighet, men likevel kan det også det oppstå utfordringer med å håndtere planlegging, dialog med avsender og fortolling. Vi hos Speditøren har nemlig spesialisert oss på frakt fra Asia og kan derfor bistå deg med å forenkle hele prosessen. Det spiller nemlig ingen rolle om du er enten er erfaren eller uerfaren importør for med vår ekspertise og omfattende nettverk kan vi hjelpe deg med å lykkes med frakten.

Pris på FCL (full container load) fra Kina til Norge er ofte et viktig bekymringspunkt for mange importører. Derfor forstår også vi i Speditøren betydningen av konkurransedyktige priser, og kan derfor tilby fraktalternativer som passer til dine behov. Vårt team består av erfarne og dyktige speditører som vil håndtere alle ledd av fraktprosessen, fra planlegging og organisering til toll klarering. Det lønner seg å sette fraktdelen over til oss, slik at du kan fokusere på kjernevirksomheten din.

Det mest stilt spørsmålet når det gjelder frakt fra Asia er hva frakttiden er før varene ankommer Norge.

Det er viktig å ta hensyn til frakttiden når man velger å frakte varer fra Asia. Frakttiden kan variere avhengig av hvilken fraktform du velger. Vi kan bistå deg med å velge den fraktmetoden som passer best for dine behov. Enten det er sjøfrakt, flyfrakt eller togfrakt. Det er likevel viktig å vite forskjell mellom disse fraktmetodene.

Sjøfrakt er en fraktform der gods fraktes med konteinere på skip. Sjøfrakt er generelt sett en kostnadseffektiv fraktmetode for store volumer av varer. Når man går for sjøfrakt, må man også beregne lengre transittid. Sjøfrakt tar vanligvis lengre tid enn flyfrakt eller togfrakt.

Flyfrakt er en fraktform hvor gods fraktes med fly. Vi kan gjennom flyfrakt tilbyr hurtig levering av varer, spesielt for tidskritiske forsendelser. Det er viktig at man tar hensyn til en høyere kostand når det gjelder denne fraktformen kontra sjøfrakt eller togfrakt, spesielt for større volumer av varer.

Togfrakt er en fraktform hvor varer transporteres med godstog. Togfrakt gir en balanse mellom hastighet og kostnader, spesielt for frakt over land. Det er viktig at man tar hensyn til forsinkelser som oppstår på grunn av ulike faktorer slik som teknisk feil eller grensekontroll.

Vi i Speditøren  har et godt etablert nettverk av pålitelige transportpartnere og samarbeider med profesjonelle rederier som sikrer rask og sikker frakt. Vi tar ansvar for å overvåke og spore fraktprosessen fra start til slutt, og holder deg oppdatert underveis slik at du til enhver tid vet hvor dine varer befinner seg. Med vår ekspertise kan du være trygg på at dine varer blir levert på en trygg måte.

Når man importerer varer fra Asia, kan det ofte være vanskelig å forstå regler rundt fortolling og andre reguleringsmessige forhold. Våre speditører har derfor omfattende kunnskap og erfaring innen import fra Kina og Asia generelt. Disse tar seg av alle detaljer i tollbehandlingen og sikrer at alt papirarbeid er i orden, slik at du unngår forsinkelser og problemer. Vi hjelper deg også med å veilede deg gjennom eventuelle spesifikke krav eller restriksjoner som kan gjelde for dine varer. Når varene er ferdigfortollet kan vi også hente og levere disse for deg enten om det er på flyplass eller havn.

Når du velger Speditøren kan du være sikker på at du samarbeider med et ryddig og erfarent fraktselskap. Vi jobber målrettet med å tilby den beste kundeservicen og skreddersyr løsninger som møter dine behov. Uansett om du skal frakte småvarer som sokker eller større varer slik som solceller.

Kontakt oss i dag for å høre om hvordan vi kan hjelpe deg med frakt fra Asia. Vi er klare for å veilede deg gjennom hele fraktprosessen og gjøre import fra Kina til en enkel og lønnsom opplevelse for deg.