Siden oppstarten i 1983 har Speditøren AS vært en innovativ og nytenkende aktør med hovedfokus på fortollingstjenester. Vi har 10 dedikerte ansatte og over 40 års erfaring i bransjen, og vi er stolte av å bistå andre speditører når de står overfor utfordringer med kapasitet eller kompetanse.

Kjerneverdien vår er å sette oss grundig inn i hver enkelt sak, for vi vet at unike situasjoner krever unike løsninger. Derfor tar vi oss god tid til å sikre skreddersydde samhandlinger med hver kunde, enten det er enkeltpersoner eller store virksomheter.

Speditøren AS har drevet med fortolling siden 1983, og vi har opparbeidet enorm kompetanse. Vi er her for å løse dine problemer og sikre smidige tollprosesser.

Vi har i dag et team på ti fantastiske og engasjerte medarbeidere som er opptatt av høy kvalitet og service. I tillegg har vi et stort nettverk av dyktige samarbeidspartnere.

Vi er en liten, men effektiv speditør som tilbyr et bredt spekter av logistikkrelaterte tjenester. I et marked i stadig endring er vi stolte av å tilpasse oss dynamikken for å møte våre kunders unike behov.

Velg Speditøren AS som din logistikkleverandør og opplev den personlige oppfølgingen og fleksibiliteten som bare en liten, men dedikert speditør kan tilby.